1.JPG1_01.jpg4.JPG4_01.jpg9.JPG

Meistriškumo kursai su žymiu Tailando virtuvės meistru

Birželio 5 d. Tailando Karalystės ambasada, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija bei kulinarijos studija „Beatos virtuvė“ sukvietė į meistriškumo kursus: Tailandietiški patiekalai pagal garsiausią Tailando virtuvės meistrą McDang. M.L. Sirichalerm Svasti, geriau žinomas kaip virtuvės šefas McDang – žymus Tailando maisto ekspertas ir gerbiamas tailandietiškos virtuvės ambasadorius pristatė geriausius savo šalies nacionalinius patiekalus.

Valgiaraštis:

1. Aštri didžiųjų krevečių sriuba;

2. Vištiena su Tailando baklažanu, gardinta žaliuoju kariu, kafiro laimo lapais;

3. Kepta jautienos nugarinė su massaman kario padažu, tamarindų sultimis;

4. Moliūgų ir kokosų krem briulė.

Skaityti daugiau: Meistriškumo kursai su žymiu Tailando virtuvės meistru

Pristatome Lietuvos regionų virtuvę!

Geriausi Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais, pasitikdami valstybės 100-metį, tęsia renginių ciklą, pristatydami Lietuvos regionų virtuvių ypatumus. Praėjusį savaitgalį viešbutyje „Grand SPA Lietuva“ tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai klasikinės aukštaičių ir dzūkų virtuvės patiekalus pasiūlė su šiuolaikinėmis gamybos technologijų galimybėmis, kviesdami atrasti naujus skonius, suteikiančius neišdildomą įspūdį tiek pradedančiajam, tiek profesionalui.

Skaityti daugiau: Pristatome Lietuvos regionų virtuvę!

„Geras skonis“ vasarinis numeris!

Be abejonės, pati svarbiausia šio numerio tema – 30 geriausių Lietuvos restoranų rinkimai!

Labai nuoširdžiai tikimės, kad vasaros numeryje pristatyti Jums metų geriausiuosius, taps gražia tradicija. Tai darome jau antrus metus iš eilės.

Birželio mėnesį susumavus Gero maisto akademijos narių balsus, buvo sudarytas 2017 m. 30-ies geriausių Lietuvos restoranų sąrašas. Žurnale jį pateikiame kartu su platesniais dešimties geriausiai įvertintų restoranų aprašymais ir paties projekto pristatymu. Šis projektas ne tik vienija gastronomijos profesionalus, atranda šalies viešojo maitinimo perlus, bet ir siekia tapti kokybišku, patikimu bei kūrybišku gidu visiems gero maisto mėgėjams.

Skaityti daugiau: „Geras skonis“ vasarinis numeris!

Geriausi Lietuvos šefai valstybės 100-metį siūlo pasitikti kūrybiškai!

Pasitinkant valstybės 100-metį, geriausi Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais, pristato Lietuvos regionų virtuvę. Praėjusį savaitgalį viešbutyje „Amberton Klaipėda“ tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai klasikinės žemaičių virtuvės patiekalus pasiūlė su šiuolaikinėmis variacijomis, pripildydami subtiliais skoniais, suteikiančiais neišdildomą potyrį tiek pradedančiajam, tiek profesionalui, kviesdami užuosti, ragauti ir pajusti.

Skaityti daugiau: Geriausi Lietuvos šefai valstybės 100-metį siūlo pasitikti kūrybiškai!

Seminaras su virtuvės meistru Douglas Spiik!

Kovo 5 d. Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kvietė Lietuvos virtuvės šefus ir mėgėjus į mokymus „Šiuolaikinės gastronomijos tendencijos pagal iSi kulinarijos ambasadorių ir virtuvės meistrą Douglas Spiik“. Švedų virtuvės šefas yra tituluojamas molekulinės virtuvės ekspertu, yra pelnęs daugybę apdovanojimų, tarp jų – „Culinary World Cup 2014“ čempionato aukso bei pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA Culinary Olympica 2016“ sidabro medalius. Švęsdama 15 metų bendradarbiavimo su ISI GmbH kompanija jubiliejų, šį virtuvės meistrą į Lietuvą pakvietė UAB Sangaida“, bendradarbiaujant su LRVVKA.

Skaityti daugiau: Seminaras su virtuvės meistru Douglas Spiik!

Joomla templates by a4joomla