1.JPG2.jpg4.JPG5.jpg9.JPG

Pristatome Lietuvos regionų virtuvę!

Geriausi Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais, pasitikdami valstybės 100-metį, tęsia renginių ciklą, pristatydami Lietuvos regionų virtuvių ypatumus. Gegužės mėnesį viešbutyje „Grand SPA Lietuva“ tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai klasikinės aukštaičių ir dzūkų virtuvės patiekalus pasiūlė su šiuolaikinėmis gamybos technologijų galimybėmis, kviesdami atrasti naujus skonius, suteikiančius neišdildomą įspūdį tiek pradedančiajam, tiek profesionalui.

Skaityti daugiau: Pristatome Lietuvos regionų virtuvę!

Geriausi Lietuvos šefai valstybės 100-metį siūlo pasitikti kūrybiškai!

Pasitinkant valstybės 100-metį, geriausi Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais, pristato Lietuvos regionų virtuvę. Pavasarį viešbutyje „Amberton Klaipėda“ tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai klasikinės žemaičių virtuvės patiekalus pasiūlė su šiuolaikinėmis variacijomis, pripildydami subtiliais skoniais, suteikiančiais neišdildomą potyrį tiek pradedančiajam, tiek profesionalui, kviesdami užuosti, ragauti ir pajusti.

Skaityti daugiau: Geriausi Lietuvos šefai valstybės 100-metį siūlo pasitikti kūrybiškai!

Pasitinkame pavasario sezoną!

2017 m. vasario 19 d. LRVVKA organizavo profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Augalinio maisto gaminimo pamoka - daiginimas restorano virtuvėje“.

Augalinio maisto technologė Ona Jurkšienė supažindino su paprastais įvairių kultūrų (grikių, lęšių, avinžirnių, pupelių, ryžių, kanapių, saulėgrąžų branduolių) daiginimo metodais ir daigintų kultūrų panaudojimu, gaminant patiekalus.

Skaityti daugiau: Pasitinkame pavasario sezoną!

Seminaras su virtuvės meistru Douglas Spiik!

Kovo 5 d. Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kvietė Lietuvos virtuvės šefus ir mėgėjus į mokymus „Šiuolaikinės gastronomijos tendencijos pagal iSi kulinarijos ambasadorių ir virtuvės meistrą Douglas Spiik“. Švedų virtuvės šefas yra tituluojamas molekulinės virtuvės ekspertu, yra pelnęs daugybę apdovanojimų, tarp jų – „Culinary World Cup 2014“ čempionato aukso bei pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA Culinary Olympica 2016“ sidabro medalius. Švęsdama 15 metų bendradarbiavimo su ISI GmbH kompanija jubiliejų, šį virtuvės meistrą į Lietuvą pakvietė UAB Sangaida“, bendradarbiaujant su LRVVKA.

Skaityti daugiau: Seminaras su virtuvės meistru Douglas Spiik!

LRVVKA prezentacija „Šventinis Naujametinis valgiaraštis“

Gruodžio pradžioje geriausi Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pristatė artėjančioms didžiosioms metų šventėms skirto meniu pasiūlymus. Restorane „Green Hall“ patyrę virtuvės meistrai, tarp kurių – ne kartą geriausiu Lietuvos virėju pripažintas Deivydas Praspaliauskas, aukso medalius prieš kiek daugiau nei mėnesį Erfurte, Vokietijoje, vykusioje pasaulio kulinarijos olimpiadoje „IKA/Culinary Olympics 2016“ iškovojusios Honorata Lyndo ir Aldona Gečienė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos prezidentas Darius Dabrovolskas, dalinosi patiekalų gamybos ir pateikimo subtilybėmis, stalo ir salės puošybos idėjomis bei kvietė mėgautis išskirtiniais skoniais.

Skaityti daugiau: LRVVKA prezentacija „Šventinis Naujametinis valgiaraštis“

Joomla templates by a4joomla