1 vireju atranka.jpg1.JPG1_01.jpg3 vireju atranka.jpg4.JPG4_01.jpg5 vireju atranka.jpg9.JPG
Klaida
  • unable to open image `/var/www/vhosts/plesk.lvvk.lt/lrvvk.lt/lrvvka/cache/preview/57f9a8f52835157b177bcd13cbeadcdb.JPG': Permission denied @ error/blob.c/OpenBlob/2643

2013 M. BALANDŽIO 21 D. LRVVKA ORGANIZAVO PROFESINIO MEISTRIŠKUMO KĖLIMO KURSUS

unable to open image `/var/www/vhosts/plesk.lvvk.lt/lrvvk.lt/lrvvka/cache/preview/57f9a8f52835157b177bcd13cbeadcdb.JPG': Permission denied @ error/blob.c/OpenBlob/2643

2013 m. balandžio 21 d. UAB "Baltic Master" mokymo centre LRVVKA organizavo profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Lietuviškos žuvys ruoštos moderniu stiliumi su arbata ir kitais netradiciniais pagardais“.

Patiekalų gamybai buvo naudojama AB „Išlaužo žuvis“ Lietuvos ežeruose natūraliai išauginta žuvis. Žuvies patiekalai buvo gardinami AS "Santa Maria" prieskoniais.

Kursų dėstytojai: Tomas Rimydis ir Darius Dabrovolskas – LRVVKA komandos „Gintarinis aljansas“ nariai bei tarptautinių konkursų dalyviai ir laimėtojai. 

Kursų metu asistavo: VŠĮ Vilniaus Žirmūnų darbo rinkos mokymo centro mokiniai.

 

 

  Pateikiame kursų metu gamintų patiekalų valgiaraštį:

 

1. Žaliųjų citrinų arbatos ir vėžių sriuba su druskoje keptu šamu, agurkų vandeniu ir ledu

    Santa Maria rekomenduoja kelias šafrano piesteles

2. Virtas lynas, su perlinėmis kruopomis, šparagais, marinuotomis morkomis ir svarainių aliejumi

    Santa Maria rekomenduoja žiupsnelį krapų 

3. Juodos arbatos svieste keptas plačiakaktis, su marinuotais ridikėliais, degintomis daržovėmis, burokėlių majonezu ir sraigių ikrais

    Santa Maria rekomenduoja aitriosios paprikos Red Hot dribsnius

4. Lengvai parūkyta lydekos filė, su grūstomis jaunosiomis bulvytėmis, žirneliais, pastarnokų espuma ir spanguolių vinigretu S

    Santa Maria rekomenduoja rožinius pipirus

5. Pipirmėčių arbatoje ruoštas amūras su grikių ir šaltalankių rizotu, baltosios arbatos ikrais, šalavijo padažu ir žolelėmis

    Santa Maria rekomenduoja sodo prieskonines žoleles

6. Ešerio muslinas su džiovintomis voveraitėmis, tiekiamas su avižiniais dribsniais, jaunomis morkytėmis, burokėlių kremu ir obuolių jogurtu

     Santa Maria rekomenduoja kadagio uogas

 

Kursuose gaminami patiekalai buvo patiekiami keliais būdais, panaudojant skirtingų formų modernias "Sangaida" lėkštes.

 

Dalinamės kursų "Lietuviškos žuvys ruoštos moderniu stiliumi su arbata ir kitais netradiciniais pagardais" nuotraukomis:

{gallery}/2013 04 21 Baltic Master kursai{/gallery}

Joomla templates by a4joomla