1 vireju atranka.jpg1.JPG1_01.jpg.jpg3 vireju atranka.jpg4.JPG4_01.jpg.jpg5 vireju atranka.jpg9.JPG

LRVVKA MEISTRIŠKUMO KURSAI

LRVVKA š.m. sausio 11 d. organizavo profesinio meistriškumo kėlimo kursus: CUKRAUS FUNKCINĖS SAVYBĖS IR JO PRODUKTŲ ĮKVĖPTA KULINARIJA BEI KONDITERIJA.

KURSŲ DĖSTYTOJOS:

RŪTA ŠIUŠIENĖ (LRVVKA Prezidentė) ir ALDONA GEČIENĖ (Tarybos narė) - daugkartinės tarptautinių gastronomijos konkursų dalyvės ir prizininkės. 2012 m. IKA/pasaulio kulinarinės olimpiados Erfurte bei pasaulio kulinarijos čempionato Culinary World Cup 2014 Liuksemburge medalių laimėtojos.



KURSŲ VALGIARAŠTIS:

Benuelos traškutis su karameliniais svogūnais, rukola ir vištienos keptomis juostelėmis.

Cukraus Demerara traškutis su šiltomis špinatų, čiorizo dešros ir vištienos kulšelių mėsos salotomis.

Filadelfijos sūrio, imbiero ir kriaušių pyragaitis su sezamo traškučiu ir balzamiko kremu.

Vanilinis aviečių musas su baltojo šokolado ir jogurto kremu bei cukriniais traškučiais.

Australiškas pyragaitis su apelsinų čili padažu. Biskvitiniai pyragaičiai su pistacijomis, plikytu kremu ir braškėmis.

Juodųjų serbentų ganašas saldainiams, sausainiams. Drėgnas šokoladinis pyragas.

Migdolų-šokolado masė papuošimams. Aviečių zefyrai. Slyvų tatinas.

Kepinių ir patiekalų gamybai buvo naudojami:

  • AB Nordic Sugar Kėdainiai - „Dansukker produktai,

  • AB Vilniaus paukštynas vištienos produktai.

AB „Nordic Sugar Kėdainiaiplačiajam vartojimui skirti produktai nuo 2000 m. parduodami Skandinavijoje ir Baltijos šalyse tuo pačiu prekių ženklu – „Dansukker“,  žymintį aukštą kokybę ir platų produktų pasirinkimą.Įmonė teikia ekologiškus produktus, pažymėtus ženklu „Fairtrade“, ir aktyviai dirba siekdama patenkinti klientų lūkesčius ir poreikius, geros kokybės, verslo etikos ir aplinkosaugos požiūriu.

AB Vilniaus paukštynas – puikaus skonio šviežios vištienos produktai, gaminami po įdiegtų inovacijų paukštyne.

Kursai vyko UAB „Baltic Master“ mokymo centre, Vilniuje.

Joomla templates by a4joomla