1.JPG2.jpg4.JPG5.jpg9.JPG

PROFESINIO MEISTRIŠKUMO KURSAI

Tęsdami mokymų ciklą, š.m. gegužės 31 d. LRVVKA sukvietė į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: ŽUVIES, MĖSOS, PAUKŠTIENOS PARUOŠIMO TECHNOLOGIJŲ GALIMYBĖS BEI PATEIKIMO BŪDAI.

Dalinomės idėjomis ir gamybos metodais, ruošdami pasitikimo šaltus, karštus užkandžius, sriubas, karštus patiekalus, desertą.

Keliaudami po pasaulio virtuves, užkandžius ir patiekalus gardinome „Santa Maria“ apelsininiais pipirais, naudojome kakavą, aitriąją papriką, wasabi ir sezamą. Artėjant vasaros sezonui, prisiminėme barbekiu liniją – prieskonines žoleles, aliejus ir padažus.

Kursus vedė: virtuvės šefas Jaroslav Orševski ir Artūras Braslauskas - Lietuvos virėjų nacionalinės komandos nariai, turintys tarptautinių konkursų patirtį, pasaulio kulinarijos čempionato Culinary World Cup 2014 Liuksemburge medalių laimėtojai.

KURSŲ VALGIARAŠTIS:

Užkandis su tortilijom ir įvairiais pagardais

Žemoje temperatūroje kepta lašiša su agurkų ikrais, avokado kremu ir žirnelių consomme

Kiaulienos užkandis su kiaušinio tryniu, morkų kremu ir žolelių aliejumi

Bulvių pastarnokų kreminė sriuba  ir variacijos (azijietiška, itališka, egzotiška)

Kiaulienos sprandinė su petražolių, obuolių kremu ir kriaušėmis

Kepta vištiena su avinžirnių, džiovintų datulių kremu, daržovių mango čatni

Arbūzo granita su čili pipirais ir druska

Meistriškumo kursuose naudojome UAB „Agrovet“ (mėsa), UAB „Reaton (žuvis), AB „Vilniaus paukštynas“ (vištiena), UAB Vilniaus Citma“ (daržovės) kokybiškus produktus.

UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ mokymų klasėje, aprūpintoje inovatyviais įrengimais, išbandėme daugiafunkcionalią spaudiminę keptuvę  Flexi Chefpapildomai suteikiančia galimybę virti produktus garuose paprastai bei su spaudimu.

Naudojome UAB „Manjana“ profesionalias plovimo ir higienos priemones.

 

Daugiau informacijos paskelbsime netrukus.

 

 

Joomla templates by a4joomla