1 vireju atranka.jpg1.JPG1_01.jpg.jpg3 vireju atranka.jpg4.JPG4_01.jpg.jpg5 vireju atranka.jpg9.JPG

Profesinio meistriškumo kursai - su kepsninėmis „Big Green Egg“ įmanoma viskas!


Kursų valgiaraštis:
  • paukštienos kepenėlių paštetas;
  • rūkyta rūgštynių sriuba;
  • šiltos šparagų salotos su lazdyno riešutų padažu;
  • keptas eršketo užkandis;
  • ant lentelės kepta lašiša;
  • lėto karšto rūkymo plėšyta kiauliena - Taco Pulled Pork;
  • Chorizo mėsainis;
  • Keptas persikas su romu. 
 
Daugiau informacijos:
Jūratė Mikalkėnienė
LRVVKA vykdomoji direktorė
Mob. +370 615 67405

 

Joomla templates by a4joomla