1.JPG2.jpg4.JPG5.jpg9.JPG

B2B verslo kontaktų renginys „Tvari virtuvė - tausojantis vartojimas“

Kovo 17 d. viešbutyje Gradiali, Palangoje, vyko LRVVKA B2B verslo kontaktų renginys Tvari virtuvė - tausojantis vartojimas. B2B renginys Tvari virtuvė - tausojantis vartojimas - tai galimybė akis į akį susitikti HoReCa įmonių atstovams su virtuvės skonių kūrėjais, atkreipiant dėmesį į tausojantį vartojimą, siekiant išsiaiškinti poreikius, supažindinant su produktų specifika, įvertinant produktų ar paslaugų asortimentą, gaunant abipusį atgalinį ryšį ir išlaikant šiltą kontaktą.

Virtuvės šefai dalinosi patarimais ir valgiaraščio idėjomis furšetui, orientuojantis į tvarių virtuvių patirtis. Gamino patyrę virtuvės šefai: Bernardas Anužis, „Geriausias Lietuvos virėjas 2018“ 3 v. laimėtojas, restoranas „Onorė“; Ona Jurkšienė, augalinio maisto studija „Sultenė“; Rokas Ragauskas, restoranas „4“; Lina Norvilienė, restoranas „Friedricho pasažas“; Aida Matulevičiūtė, „HBH Vilnius“. Kartu su Lietuvos šefais gamino Latvijos virtuvės šefas Edgars Jaunzems!

Daugiau informacija mob. nr. +370 615 67405

Joomla templates by a4joomla