1 vireju atranka.jpg1.JPG1_01.jpg3 vireju atranka.jpg4.JPG4_01.jpg5 vireju atranka.jpg9.JPG

Lietuvos virėjų nacionalinės komandos šventiniai pietūs

Kviečiame į šventinius pietus su Lietuvos virėjų nacionaline komanda, atstovausiančia Lietuvai lapkričio 24 - 26 d. pasaulio kulinarijos čempionate „Culinary World Cup 2014” Liuksemburge! 

Laukiame Jūsų 2014 m. lapkričio 8 d. 15 val. parodų centre „Litexpo”, Laisvės pr. 5, Vilniuje.

Renginį ves Arnas Mazėtis - LRT žurnalistas ir laidos „Skonio improvizacija” autorius.

Turėsite puikią galimybę stebėti komandinį virėjų darbą virtuvėje, įvertinti adrenalino kiekį, užplūstantį šefus, besibaigiant konkursiniam laikui ir komandos narių susitelkimą, siekiant pagrindinio tikslo.

Įsigydami bilietą į Lietuvos šefų šventinius-degustacinius pietus padovanosite nepakartojamą šventę sau, praplėsite savo gastronominį akiratį ir svarbiausia – paremsite Lietuvos virėjų nacionalinės komandos dalyvavimą pasaulio čempionate Culinary World Cup 2014. 

Kviečiame įsigyti bilietus http://www.tiketa.lt ir dalyvauti šventiniuose pietuose su Lietuvos virtuvės šefais bei pirmiesiems įvertinti pasaulio čempionatui konkursinius patiekalus.

Kviečiame į šventinius pietus su Lietuvos virėjų nacionaline komanda, atstovausiančia Lietuvai lapkričio 24-26 d. pasaulio kulinarijos čempionate „Culinary World Cup 2014” Liuksemburge! 

Laukiame Jūsų 2014 m. lapkričio 8 d. 15 val. parodų centre „Litexpo”, Laisvės pr. 5, Vilniuje.

Renginį ves Arnas Mazėtis - LRT žurnalistas ir laidos „Skonio improvizacija” autorius.

Turėsite puikią galimybę stebėti komandinį virėjų darbą virtuvėje, įvertinti adrenalino kiekį, užplūstantį šefus, besibaigiant konkursiniam laikui ir komandos narių susitelkimą, siekiant pagrindinio tikslo.


Įsigydami bilietą į Lietuvos šefų šventinius pietus padovanosite nepakartojamą šventę sau, praplėsite savo gastronominį akiratį ir svarbiausia – paremsite Lietuvos virėjų nacionalinės komandos dalyvavimą pasaulio čempionate Culinary World Cup 2014. 

Kviečiame įsigyti bilietus http://www.tiketa.lt/lietuvos_vireju_nac__komandos_sventiniai_pietus_53988 ir dalyvauti šventiniuose pietuose su Lietuvos virtuvės šefais bei pirmiesiems įvertinti pasaulio čempionatui sukurtus konkursinius patiekalus.

Šventinių pietų metu ragausite:

Užkandis

Kepta menkė patiekiama su langustinu, virtu vanilės skonio svieste, menkės putėsiais, vėžiagyvių sultinio kremu, marinuotomis  morkytėmis, karamelinių morkų ir saldžiųjų žirnelių kremais, kardamono ir jogurto sfera, krapų aliejumi gardintais šviežių agurkėlių lakštiniais, obuolių ir kalmaro rašalo traškučiais.

Pan seared fillet of cod served on the bed of caramelized carrot puree with cod mousse, langoustine cooked in vanilla flavored butter, picked carrots a langoustine broth cream, cardamom and yogurt sphere, cucumber noodles, sweet pea cream, dill oil, apple and squid crisp.

***

Pagrindinis patiekalas

Brandinta elnienos filė su miško grybų musu ir žvėrienos paštetas traškioje žolelių plutelėje patiekiami su sviestiniu moliūgų gratinu, marinuotais burokėliais, karamelizuotų pastarnokų kremu, skrudintais šalotiniais svogūnėliais, bruknių uogų putomis, šilta špinatų žėlė, aprūkytomis daržovėmis bei elnienos sultinio su  žolelėmis padažu.

Dry aged venison fillet with mushroom mousse wrapped in crispy crimponette served with game liver pate and herb crust, butternut squash gratin, marinated beetroot textures, caramelized parsnip puree, crispy shallots, lingonberry foam, warm spinach jelly, smoked vegetable variation and venison jus.

***

Desertas

Baltojo ir juodojo šokolado pyragas patiekiamas su rugių salyklo ledais, daržovių tyre, mėtų panna cotta šokolado sferoje, burokėlių biskvitu su vaisių džemu, beržų sulos ir šaltalankių želė, vyne marinuotais obuoliais bei cukraus vata su žolelėmis ir morengais bei  šokolado konstrukcija.

White and dark chocolate cake with barley ice cream, vegetable puree a candy floss with herbs and crushed meringues, beetroot sponge with fruit jam and red wine marinated apples. Accompanied by fresh mint panna cotta in white chocolate sphere and jelly of birch sap with buckthorns, chocolate construction.

 


Laukiame Jūsų!


Daugiau informacijos:


Jūratė Mikalkėnienė

LRVVKA vadybininkė

El. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Mob. +370 615 67405

Joomla templates by a4joomla