1 vireju atranka.jpg1.JPG1_01.jpg.jpg3 vireju atranka.jpg4.JPG4_01.jpg.jpg5 vireju atranka.jpg9.JPG

Pasaulio kulinarijos čempionate Lietuvos virtuvės meistrai - tarp stipriausiųjų!

Pasaulio  kulinarijos čempionate „Culinary World Cup“ š.m. lapkričio 24-26 d. nacionalinių komandų rungtyse dalyvavo Lietuvos virėjų nacionalinė komanda: Tomas Rimydis (UAB „Kitas skonis“), Darius Dabrovolskas (restoranas „Pankolis“), Evaldas Juška (restoranas „Lauro lapas“), Justinas Kapkovičius („IDW Esperanza Resort“), Vytautas Zdanauskas (viešbutis „Novotel Vilnius Centre“), Artūras Samavičius (restoranas „Imperial by California Gourmet“), Justinas Misius (restoranas „Sweet Root“), Jaroslav Orševski (restoranas „Siesta“), Artūras Braslauskas („AS Santa Maria“) bei konditerijos meistrės – Rūta Šiušienė (UAB „Minordija“) ir Natalija Krasauskienė (UAB „Bijola“).

Už pirmąją rungtį – kulinarinės ir konditerinės ART programos stalą  komanda apdovanota bronzos medaliais!

Antroje rungtyje – 3 patiekalai po 110 porcijų – komanda iškovojo sidabro medalius! 

Nacionalinių komandų rungtyse dalyvavo 36-ių pasaulio šalių komandos. Lietuvos virėjų nacionalinė rinktinė šioje rungtyje dalyvavo pirmą kartą.

Pasaulio kulinarijos čempionate „Culinary World Cup“ Liuksemburge 2014 m. lapkričio 22-23 d. individualų rungtyje - kulinarinis ART (4 skirtingi vieno kąsnio užkandžiai 6 asmenims ir vienas šventinis meniu) Lietuvos virtuvės meistrės iškovojo medalius:  auksą - Aldona Gečienė (restoranas „Imperial by California Gourmet“); sidabrą - Honorata Lyndo (restoranas „Neringa“); sidabrą - Liucija Makovska (restoranai „Forest“); bronzą - Halina Višnevskaja (restoranas „Batoras“).

Individualų rungtyje šiais metais dalyvavo iš viso 600 dalyvių iš 40 pasaulio šalių (JAV, Kanada, Australija, Japonija, Meksika, Peru, Kroatija, Izraelis, Saudo Arabija, Tailandas, Jungtinė Karalystė ir kt.), iš jų 255 dalyviai kulinarinėje ART programoje.

Pasaulio  kulinarijos čempionate „Culinary World Cup“ š.m. lapkričio 24-26 d. nacionalinių komandų rungtyse dalyvavo Lietuvos virėjų nacionalinė komanda: Tomas Rimydis (UAB „Kitas skonis“), Darius Dabrovolskas (restoranas „Pankolis“), Evaldas Juška (restoranas „Lauro lapas“), Justinas Kapkovičius („IDW Esperanza Resort“), Vytautas Zdanauskas (viešbutis „Novotel Vilnius Centre“), Artūras Samavičius (restoranas „Imperial by California Gourmet“), Justinas Misius (restoranas „Sweet Root“), Jaroslav Orševski (restoranas „Siesta“), Artūras Braslauskas („AS Santa Maria“) bei konditerijos meistrės – Rūta Šiušienė (UAB „Minordija“) ir Natalija Krasauskienė (UAB „Bijola“).

Už pirmąją rungtį – kulinarinės ir konditerinės ART programos stalą  komanda apdovanota bronzos medaliais!

Antroje rungtyje – 3 patiekalai po 110 porcijų – komanda iškovojo sidabro medalius! 

Nacionalinių komandų rungtyse dalyvavo 36-ių pasaulio šalių komandos. Lietuvos virėjų nacionalinė rinktinė šioje rungtyje dalyvavo pirmą kartą.

Kas ketverius metus geriausi pasaulio virtuvės virtuozai susirenka į pasaulio kulinarijos čempionatą, kuris vyksta gastronomijos parodos „Expogast“ metu, „Luxexpo“ rūmuose, Liuksemburge.

Tai antras pagal svarbą kulinarijos čempionatas po IKA kulinarijos olimpiados, kuri vyksta Erfurte, Vokietijoje, kas ketverius metus.

Dalinamės pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup“ nuotraukų albumu:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.694627923968127.1073741862.182608905170034&type=1


Dėl papildomos informacijos kreipkitės el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. +370 615 67405

Joomla templates by a4joomla